Banvärdar

Hej!

Vi behöver din hjälp som banvärd på Skogaby GK!

Lediga datum framgår av bifogade lista. Meddela kansliet via mail vilka datum Ni kan ställa upp.

Under de senaste åren har vi haft banvärdar på helgerna under sommarsäsongen. Inför årets golfsäsong vill vi bjuda in alla golfare på Skogaby att delta i denna trivsamma uppgift som av gäster och medlemmar upplevts som mycket positivt.

Som banvärd får du möjlighet att träffa trevliga golfspelare från när och fjärran. Tillfällena att göra reklam för klubben och lägenhetshotellet är många och utvärderingen av besöket på vår anläggning blir oftast en bekräftelse på vilken inbjudande klubb och bana vi har.

Banvärdskapet innebär följande:

Som banvärd är du, tillsammans med en banvärdskompis, starter och har koll på banan.

Gäller ej de dagar då klubben har tävlingar. Det är vid denna tid det är hårdast tryck på banan och vi bör vara på plats. Det finns ett ”Banvärdskit” i receptionen som bl a innehåller nyckel till fordon, banvärdsbrickor och informationsblad.

Om det är glest med spelare, oväder på gång eller andra åtagande som dyker upp kanske det inte alltid behövs 2 banvärdar men kontakta alltid kansliet innan så att det är OK.

Klubben bjuder på fika och lunch.