Veterangolf

Välkomna till samvaro och spel med veteranerna!

Tävlingen är öppen för Dig som är 55+ och medlem i Skogaby GK.

Du anmäler dig till varje tävling i Min Golf fram till 9:00 dagen före tävlingen.
På tävlingsdagen anmäler du dig till funktionärerna i restaurangen, betalar och får ditt scorekort.

I "Kalender 2018" finns information om de tävlingar som ingår i årets tävlingsserie för veteraner.
Filen "Information 2018" innehåller en del upplysningar som kan vara till nytta inför tävlingssäsongen.

Under hösten kommer vi att tillämpa löpande start även på torsdagar.

Skogaby vann återigen Tvåklubben mot Holms GK, denna gång med 76 slag! Sammanställning nedan.

Information om 27/9: Ingen gemensam samling. Löpande start med början kl 8:30.

Säsongsavslutning 4/10: Kanonstart kl 9:00. Vi bjuder på fika före start. Alla spelar från blå tee. Gemensam lunch, prisutdelning och information efter avslutat spel. Inbjudan nedan.
(Se f.ö. information i utskickat mail.)

OBS! DU ANMÄLER DIG TILL TÄVLINGEN SOM VANLIGT VIA 'MIN GOLF' SENAST 9:00 DAGEN FÖRE TÄVLINGEN!