Handigolf

Golf är en fantastisk fritidsaktivitet och sport för personer med funktionsnedsättning.

Skogaby Golfklubb i Laholm erbjuder träning och social aktivitet för alla med funktionshinder.

Funktionsnedsättning eller inte – alla som vill ska kunna identifiera sig som golfare och det är en betydelsefull uppgift för Golfsverige att hjälpa alla spelare i denna process.

Handigolf handlar om golf utifrån personens egna förutsättningar och är en fantastisk källa att hämta kraft, inspiration och glädje ifrån.

Skogaby Golfklubb arrangerar Handigolf med syfte att underlätta för alla att:

• Regelbundet träffa likasinnade
  • Leka med boll och klubba
  • Träna upp samordning och kontroll av rörelsemönster.

Träna golf

Varje lördag erbjuder Skogaby Golfklubb träningsmöjligheter för intresserade av Handigolf.

12:30 Träffas ungdomar – jämna veckor (ej midsommarveckan)

13:30 Träffas övriga intresserade

Har man inte utrusning så kan deltagarna låna från vår tränare Richard Edvinsson.

Många startar med en lunch innan i vår välrenommerade restaurang. Eller varför inte en gemensam fika efteråt.

Man kan även delta i trivselgolfen på tisdagar med samling 17:45, ingen anmälan behövs. Man spelar så många hål man orkar.

Kontaktpersoner

Vill man träna vid andra tillfällen så kontaktar man Handigolfs kontaktpersoner:

Calle Beckman, 0721 82 00 34, cgbeckman@gmail.com

Tony Axell, 0702 028 330, tony.axell@telia.com