Bokningsregler

Bokning kan göras obegränsad tid före aktuell speldag, via web, telefon eller terminal. Tidsbokning gäller mellan 6:28 och 19:00. Alla tider är bokningsbara obegränsad tid i förväg. Klubbens kansli är öppet 8-16 alla dagar. Förbokad tid anmäler sig i receptionen senast 15 min innan bokad starttid för att få behålla sin tid. OBS: Vi reserverar oss för ändringar. Kontrollera vid bokning! Klämdagar samt Skärtorsdag, Midsommar- och Valborgsmässoafton räknas som helgdag. Greenfeemedlem, Greenfeemedlem ½, samt högskolemedlem kan inte spela för reducerad greenfee på andra banor där Skogaby har ett greenfeesamarbete. Minst två spelare med officiellt handicap i bollen.

Tidsbokning gäller mellan 6:28 och 19:00.

Alla tider är bokningsbara obegränsad tid i förväg. Förbokad tid anmäler sig i receptionen senast 15 min innan bokad starttid för att få behålla sin tid.

OBS: Vi reserverar oss för ändringar. Kontrollera vid bokning!

Klämdagar samt Skärtorsdag, Midsommar- och Valborgsmässoafton räknas som helgdag.

Greenfeemedlem, Greenfeemedlem ½,  samt högskolemedlem kan inte spela för reducerad greenfee på andra banor där Skogaby har ett greenfeesamarbete.

Minst två spelare med officiellt handicap i bollen.