Autogiro

Villkor för Autogiro

Autogiro kan endast utnyttjas av våra fullvärdiga medlemmar, det gäller ej för greenfeemedlemskap eller högskolestuderande.

Kontakta kansliet om Du är intresserad av autogiro, vi behöver ditt fullständiga personnummer, samt din bank och ditt bankkontonummer.

Dragning av månadsbeloppet sker från ditt konto i slutet av varje månad.

Observera att tjänsten endast är tillgänglig för medlemmar som har ett bankkonto kopplat till sitt personnummer.

En administrationsavgift tillkommer på 30 kr per månad, dvs. 300 kr per år (betalning sker via autogiro under 10 månader).

Vanliga frågor ang. Autogiro

Varför är det en extra kostnad för autogiro?

Klubben använder IT-systemet Sitra för administration av Autogiro, vilket innebär en kostnad för klubben vid varje autogirodragning.

Autogiro innebär också extra administrationshantering vid årsfaktureringen samt varje månad för varje autogirodragning.

Hela intäkten för sker löpande varje månad fram t.o.m. oktober, vilket innebär en lägre likviditet för klubben och minskade ränteintäkter.