Nyheter från Skogaby Golfkrog

Vi kommer att gynna våra medlemmar med förmåner, vissa har vi kvar sen tidigare och vissa blir nya.

Fikakortet 260: - Där det ingår 10 st. fika per/kort.

Lunchkortet 860: - Kortet innehåller 10 st. luncher.

Bunkerkortet.

Bunkerkortet är en form av medlemskonto som är personligt eller för familjen.

Det innebär att minst 1.000: - sätts in på ett konto i restaurangen, och när man handlar från kontot erhåller man 10% rabatt på allt. Summan laddas på ett plastkort med magnetremsa som man drar i terminalen på restaurangen. Detta konto går att fylla på om och om igen om man vill. Detta är ett utmärkt sätt att utnyttja en lojalitets rabatt om man är på klubben regelbundet. Lämnar man t.ex. sina barn på klubben en dag för att spela, kan dom utnyttja kortet för en lunch eller annat gott.

Detta kortet gäller bara i restaurangen och exklusivt för spelare med ett golf ID.

Jag vill påpeka att detta är en förmån vi vill ge stamkunder och framför allt medlemmar. Det är helt frivilligt.

Helle och jag ser fram emot att lära känna Er, och ni är hjärtligt välkomna till Skogaby Krogen för en kopp kaffe eller något annat gott. Har ni önskemål om sortiment eller andra idér om hur vi skall lyckas att göra krogen till hjärtat i vår klubb, kom och prata med oss vi lyssnar gärna.

Magnus & Helle med personal.