Nyheter från Skogaby Golfkrog

Hej på Er!

Nu börjar det närma sig premiären för oss på Skogaby GK. Vi ser mycket fram emot det och hoppas att vi skall ha en trevlig säsong framför oss. Väderleken har tyvärr inte varit på vår sida, men vi kommer att öppna för lunch på skärtordagen och över påskhelgen, ordinarie öppettider sker fr.o.m tis 3/4 och vi hälsar Er hjärtligt välkomna.

Vi kommer att gynna våra medlemmar med förmåner, vissa har vi kvar sen tidigare och vissa blir nya.

Fikakortet 260: - Där det ingår 10 st. fika per/kort.

Lunchkortet 860: - Kortet innehåller 10 st. luncher.

Bunkerkortet.

Bunkerkortet är en form av medlemskonto som är personligt eller för familjen.

Det innebär att minst 1.000: - sätts in på ett konto i restaurangen, och när man handlar från kontot erhåller man 10% rabatt på allt. Summan laddas på ett plastkort med magnetremsa som man drar i terminalen på restaurangen. Detta konto går att fylla på om och om igen om man vill. Detta är ett utmärkt sätt att utnyttja en lojalitets rabatt om man är på klubben regelbundet. Lämnar man t.ex. sina barn på klubben en dag för att spela, kan dom utnyttja kortet för en lunch eller annat gott.

Detta kortet gäller bara i restaurangen och exklusivt för spelare med ett golf ID.

Jag vill påpeka att detta är en förmån vi vill ge stamkunder och framför allt medlemmar. Det är helt frivilligt.

Helle och jag ser fram emot att lära känna Er, och ni är hjärtligt välkomna till Skogaby Krogen för en kopp kaffe eller något annat gott. Har ni önskemål om sortiment eller andra idér om hur vi skall lyckas att göra krogen till hjärtat i vår klubb, kom och prata med oss vi lyssnar gärna.

Magnus & Helle med personal.

Våra nya krögare

Dom nya krögarna på Skogaby Golfklubb heter Magnus Pellbring och Helle Schmidt. Magnus har en gedigen bakgrund av att hantera mat och dryck, och har arbetat med detta i 30 år. Senast säsongen 2017 som krögare på Perstorps GK.

Helle är en pigg tjej som i grund och botten har sina rötter i sjukvården och dagligvaruhandeln där hon är van vid att ge människor en gedigen och utmärkt service.

Vi kommer att erbjuda lunch varje dag, den kommer i huvudsak att bestå av riktigt lagad husmanskost.

På eftermiddagar och kvällar erbjuder vi en a` la carte meny av varierande slag. Fika och mindre tilltugg kommer det att finnas ständigt.

Vi kommer också att anordna olika tema kvällar som t.ex. grillaftnar, ölprovning, vinprovning m.m. Önskemål från gäster mottages med tacksamhet.

Vi hälsar Er hjärtligt välkomna till premiären i påsk, då vi dukar upp en påskbuffé under helgen.

Välkomna till Skogaby Golfkrog

Magnus & Helle