Krogens Eclectic tävling

Jag vill åter igen påminna och pusha för Krogens Eclectic tävling som börjar ta fart den 1/5.

Ni som inte känner till tävlingsformen så i kortfattade drag gäller följande.

Man erlägger en startavgift på 200: -, så är man inskriven och deltar. Tävlingen löper under större del av säsongen till mitten av augusti. En gång i veckan så justerar vi resultaten på scoreboarden som finns på restaurangen. Här väljer ni Ert resultat som ni vill redovisa. T.ex. hål 6, 3 slag, så skrivs det in. Scorekortet skall innehålla en markör som godkänner resultatet Därefter är detta hålet låst och kan ej ändras tävlingen avslutas när alla 18 hålen är ifyllda.

I denna tävling kan alla delta då det är NETTORESULTAT som räknas.

HÄNG PÅ detta är en rolig och trevlig tävling på klubbnivå för alla.

Vinnaren får en resa till Knistad Golf & Country Club, för att där spela till sig ett pris om en resa med Jameson till Irland.

Anmäl Er till restaurangen ju tidigare vi kan komma igång ju mer spännande kan det bli.

Hälsningar Magnus Krögaren