Lunchmeny

Kocken vill informera om att det går utmärkt att ta med sig matlådor hem, till jobbet eller till någon som inte kan komma ut själv. 

Läs mer nedan om menyer för kommande vecka!

Kontakta Patrik om Du undrar över något

Telefon
0734 047 575
Mail skogabymat@gmail.com

 

 

Måndag 6/4 kl 12-14.

Stekt Kycklingfilé med ris och svampsås. 

Tisdag 7/4 kl 12-14.

Korv tournedos med potatismos och lingon. 

Onsdag 8/4 kl 12-14.

Stekt fiskfilé med dillmajonnäs och kokt potatis. 

Torsdag 9/4 kl 12-14.

Vitkålssoppa med hemmagjorda frikadeller. 

Långfredag 10/4 kl 12-15.

Biff Lindström med stekt potatis och gräddsås. 

Påskafton 11/4 kl 12-15.

Soppa.

Potatismos & köttbullar.

Stekt fläsk med löksås.

Ugnsstekt fisk med citron & dill. 

Påskdagen 12/4 kl 12-15.

Soppa.

Potatismos & köttbullar.

Gratinerad fisk med dragon & tomat.

Söndagsstek med kokt potatis, gräddsås & gelé. 

Annandag påsk 13/4 kl 12-15.

Soppa.

Potatismos & köttbullar.

Ugnsbakad fisk med paprika, spenat & purjolök.

Fläskfilé med bearnaise och stekt potatis.

 

Pris

Ta med

Vardagar

95:-

80:-

Helg

120:-

100:-

Ungdom (10-15 år)

75:-

60:-

Barn (0-10 år)

50:-

40:-