Välkommen Teen Tour-final 2019

Den 28 – 29 september 2019 står Skogaby Golfklubb som stolt arrangör till Teen Tour-finalen

Vi på Skogaby Golfklubb ser fram emot att ha dig som gäst under Teen Tour-finalen 2019 och ser gärna att du besöker oss både före och efter finaldagarna.

Har du frågor om tävlingen, kontakta Steven Jeppesen övriga frågor vår tävlingsledare Steve Bengtsson telefon: 0730 214089,
e-mail: ulla.steve@outlook.com

Skogaby Golfklubb, belägen i södra Halland, är känd för sin höga kvalitet. Banan erbjuder en medelsvår bana i parkmiljö. Gångavstånden mellan greener och nästa tee är minimala. Sju av hålen har kontakt med en bäck som flyter genom hela banområdet. Två sjöar och två dammar utgör också vattenhinder.
Banans par är 71.

Tävlingsinformation
Tävlingsbestämmelser, regler och övrig information, kommer att finnas i länkar nedan.

Helpdesk
I receptionen besvarar vår personal alla frågor och undringar som ni har. Här checkar ni även in till tävlingen och hämtar ut ert deltagarbrev. Tel. 0430 60190.

I direkt anslutning till receptionen finns klubbens anslagstavla som fungerar som tävlingens officiella anslagstavla.

Inspel
Inspel är fritt för alla deltagare fredagen den 27/9.  Boka din inspelstid genom receptionen, ring 0430 60190 eller maila info@skogabygk.com

För att boka inspel måste golf-id uppges på samtliga i bollen/bollarna som man bokar starttider åt.

Restaurang
Skogaby Golfkrog, som ligger i anslutning till klubbhus och lägenheter, är en välrenommerad restaurang i kommunen och är känd för sin goda och vällagade mat av bra råvaror. I restaurangen serveras frukost, lunch och middag.

Boende på vårt golfhotell (se hemsida) tag kontakt för specialpris under Teen Tour-finalen

Rekommenderat boende 18 minuters
bilväg från Skogaby GK

Gullbrannagården erbjuder boende i stugor, lägenheter och rum i vandrarhem.

Boendena är ljusa och välskötta och det finns något för alla.

Det finns djurtillåtna och handikapps anpassade boende.

Alla stugor och lägenheter är utrustade med toalett och dusch.

Vid bokning ange Teen Tour-final

Gullbrannagårdens restaurang

Sommartid har restaurangen öppet från tidig morgon till sen kväll och serverar frukost, dagens rätt, a la carte, pizzor, sallader, smörgåsar och kaffe med kakor.

Gullbrannagården

305 96 Eldsberga

SWEDEN

+46 035-241 21 00
info@gullbrannagarden.se

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Säbyholms Gård

8 kilometer från Skogaby GK
BED & BREAKFAST

Hos oss är du välkommen att bo över natten i något av nyrenoverade rum inredda i New England-stil med sköna sängar och fint sänglinne. Som vår B&B-gäst får du frukost, handdukar, tillgång till kök. Wc/dusch utanför rummet.
Det finns ett kök, sällskapsrum, dusch & toalett per annex. Här finns möblerad uteplats med tillgång till grill.

Vacker engelsk parkliknande trädgård med stigar och sittgrupper.

info@sabyholmsgard.se

Mobil: 070 552 24 56