Den 13 – 15 juli 2018 står Skogaby Golfklubb som stolt arrangör till SM i klasserna H70 och H75

Skogaby Golfklubb, belägen i södra Halland, är känd för sin höga kvalitet. Banan erbjuder en medelsvår bana i parkmiljö. Gångavstånden mellan greener och nästa tee är minimala. Sju av hålen har kontakt med en bäck som flyter genom hela banområdet. Två sjöar och två dammar utgör också vattenhinder.
Banans par är 71.

Vi på Skogaby Golfklubb ser fram emot att ha dig som gäst under SM 2018 och ser gärna att du besöker oss både före och efter SM-tävlingen.

Som deltagare och vid uthämtande av deltagarbrev kommer ni att erhålla en personlig greenfeebiljett, vilken gäller för en dags spel under 2018 på Skogaby GK.

Har du frågor om tävlingen, kontakta vår tävlingsledare Steve Bengtsson telefon: 0730 214089,
e-mail: ulla.steve@outlook.com

Tävlingsinformation
Tävlingsbestämmelser, regler och övrig information, se länkarna nedan.

Helpdesk
I receptionen besvarar vår personal alla frågor och undringar som ni har. Här checkar ni även in till tävlingen och hämtar ut ert deltagarbrev. Tel. 0430 60190.
I direkt anslutning till receptionen finns klubbens anslagstavla som fungerar som tävlingens officiella anslagstavla.

Inspel
Inspel är fritt för alla deltagare i klasserna.
Deltagare i klassen H70 sker torsdagen den 12 juli. Deltagare i klassen H75 spelar in fredag eftermiddag 13 juli.
Boka din inspelstid genom receptionen, ring 0430 60190 eller maila info@skogabygk.com

För att boka inspel måste golf-id uppges på samtliga i bollen/bollarna som man bokar starttider åt.

Huvudsponsor: Laholms Kommun
Medsponsorer: Laholms Sparbank och Maxi Stormarknad Mellbystrand

Restaurang
Skogaby Golfkrog, som ligger i anslutning till klubbhus och lägenheter, är en välrenommerad restaurang i kommunen och är känd för sin goda och vällagade mat av bra råvaror. I restaurangen serveras frukost, lunch och middag.

Golfkrogen kommer att erbjuda BBQ-kväll på Golfkrogen kvällarna 13 och 14 juli.
Boka ert deltagande vid anmälan eller helpdisken.
Varmt välkomna, Golfkrogen med medarbetare.