Damgolf

Välkomna till vår första speldag onsdagen 25 april.

Vi spelar varje onsdag med avslutning över 9 hål den 29 augusti.

Syftet med damgolf är att engagera klubbens kvinnliga medlemmar i gemensamma aktiviteter, dels för att stärka klubbandan, dels för att ta hand om våra medlemmar som inte deltar i klubbens övriga tävlingar.

Efter förfrågan öppnar vi för Damgolf över 9 hål (Dam-nian 1-9). Vi spelar under samma förutsättningar som övrig Damgolf. Har man valt Dam-nian fortsätter man i den tävlingsformen säsongen ut. Bollarna lottas ihop och startar efter 18-hålsspelarna. Scorekortet märks med Dam-nian.

Vi har reserverade tider mellan 16:00-16:30. Andra tider på onsdagen bestämmer du själv när du vill starta och med vem (VSOP). Vid val av att spela valfri tid på dagen är enda kravet att markören också deltar i damgolfen.

Manual, se bif. pdf fil.

Resultat damgolf 2018