Skogaby Matchcup

Tävlingsbestämmelser

Allmänt

Denna matchtävling spelas med handicap från gul tee för herrar samt röd tee för damer.
Tävlingen spelas i en klass för både herrar och damer.

Det är varje spelares ansvar att ta kontakt och bestämma speltid. Skulle kontakt vara omöjlig att etablera vinner den spelare som sista speldagen kl. 18:00 står på första tee. Resultatet av varje match redovisas på anslagstavlan i klubbhuset där spelschemat kommer att finnas samt även i GIT.

Vid lika resultat efter 18 hål förlängs ronden genom att matchen fortsätter hål för hål till dess att en segrare kan fastställas. Observera att samtidigt spel av slagspelstävling inte är möjligt enligt golfreglerna. Diskvalifikation (i båda tävlingarna). Mer om spelform finns på hemsidan under http://www.skogabygk.se/se/klubben/tavling/information-fran-tavlingskommitt-n/

Prisutdelning till 1:an, 2:an sker vid funktionärsgolfen 22 september.

Anmälan och tävlingsavgift

Anmälan sker via golf.se. Maximalt antal deltagare är 32. Urval sker i anmälningsordning. Betalning sker till kansliet. Senast före första matchen skall tävlingsavgiften 100 kr vara betald.

Segraren i matchen ansvarar för att resultatet noteras på spelschemat och till tävlingsledaren via
tel: eller sms på 0730 214089 efter avslutad match så spelschemat kan uppdateras.

Speldatum

I år startar första matchen med löpande start söndagen 6/5 kl 8:00.
Därefter ska matcherna vara färdigspelade senast angivet datum. Skulle kontakt vara omöjlig att etablera vinner den spelare som sista speldagen kl. 18:00 står på första tee. BÅDA spelarna ansvarar för att kontakt med motståndaren tas. Om en spelare uteblir från fastställd starttid är denne diskvalificerad och motspelaren vinner matchen.
Om båda spelarna uteblir vinner spelaren i nästa omgång på WO.

Turneringen spelas enligt följande tabell

Omgången färdigspelad

1  gemensam start