REGLER - COVID19

ENDAST 2 BESÖKARE SAMTIDIGT I RECEPTIONEN

Under rådande förhållande är det inte lov att vara mer än 2 besökare samtidigt i vår reception på klubben. Vänligen respektera det! Kom i håg att tvätta händerna och använda handsprit!

OBS

Ta del av information på denna sida samt i bifogade filer vad som gäller under pandemin på Skogaby GK för att minimera smittspridning!

BETALANDE GÄSTER

Betala med swish i första hand eller kort. Vi tar inga kontanter - SWISH-nummer 123 465 97 02
Endast 1 person per boll går in i receptionen.

MEDLEMMAR

Använd Scorekort i kuren i 1:a hand. Anmäl diin ankomst via Min Golf eller ON TAG.
Om inte det fungerar för dig. SMS till 072-1828175 eller ring 0430-601 90

LUNCHGÄSTER

För allas skull - använd ingång till restaurangen på ovansidan. Gå EJ via trappan vid receptionen.
Håll avstånd till varandra och tvätta händerna och använd handsprit!

OMKLÄDNINGSRUMMEN

Omklädningsrummen är stängda tills vidare.

Tänk på att hålla god handhygien, vara vaksamma på symptom och använd allmänt sunt förnuft. Vid minsta symptom ber vi dig stanna hemma!

TACK FÖR VISAD HÄNSYN!