Är du vår nya krögare?

Publicerat: 2022-01-11 - 12:00 - Skrivet av Webmaster

Skogaby Golfklubb i Laholms kommun är en golfbana med många trevliga gäster och medlemmar. Vi söker nu dig som vill driva vår golfkrog under goda förutsättningar.

Skogaby Golfklubb i Laholms kommun är en golfbana med många trevliga gäster och medlemmar. En anläggning som sjuder av liv under golfsäsongen.
Vi söker nu dig som vill driva vår golfkrog under goda förutsättningar.

Vi är drygt 1 000 medlemmar, vi har 6 golflägenheter med ca 1 000 gästnätter. Under 2021 spelades nästa 30 000 golfrundor av våra medlemmar och massor av greenfeegäster från Sverige, Danmark, Tyskland och Norge.

Vi ser fram emot en krögare som ser potentialen i Skogaby Golfanläggning.

Dagens lunch till golfare, samt andra gäster från närområdet - Skogaby, Veinge, Knäred m.m. Vi har hotellgäster under golfsäsongen både veckodagar och helger och erbjuder paket inkl middagar och frukost. Vi har en kiosk på hål 9 som ger bra omsättning för en framåt krögare!

Välkommen att höra av dig till Mikael Götesson, verksamhetsutvecklare på Skogaby Golfklubb, för mer information.  mikael.gotesson@skogabygk.se eller 070-2747574