Skogaby GK söker ny krögare

Publicerat: 2022-09-22 14:00 - Skrivet av Kristina Halquist

Skogaby Golfklubb i Laholms kommun är en golfbana med många trevliga gäster och medlemmar. Vi söker nu dig som vill driva vår golfkrog under goda förutsättningar.

Skogaby Golfklubb i Laholms kommun är en golfbana med många trevliga gäster och medlemmar. En anläggning som sjuder av liv under golfsäsongen. Vår nuvarande krögare slutar tyvärr den 3 oktober. 
Vi söker nu dig som vill driva vår golfkrog under goda förutsättningar från säsongen 2023.

Vi är knappt 1 000 medlemmar, vi har 6 golflägenheter med ca 1 000 gästnätter. Under 2022 spelas runt  25 000 golfrundor av våra medlemmar och massor av greenfeegäster från Sverige, Danmark, Tyskland och Norge. 

Vi ser fram emot en krögare som ser potentialen i Skogaby Golfanläggning. Vi har under 2022 uppdaterat restaurangen med nya möbler.

Dagens lunch till golfare, samt andra gäster från närområdet - Skogaby, Veinge, Knäred m.m. Vi har hotellgäster under golfsäsongen både veckodagar och helger och erbjuder paket inkl middagar och frukost. Vi har en kiosk på hål 9 som ger bra omsättning för en framåt krögare!

Välkommen att höra av dig till Kristina Hallquist, kanslichef på Skogaby Golfklubb, för mer information.  kristina.hallquist@skogabygk.se eller 0763-109373