TÄVLA

På grund av pandemin är inga tävlingar tillåtna fram till 16 maj!
Vi hälsar alla golfare välkomna till en ny tävlingssäsong och hoppas att så många som möjligt tar chansen att spela tävlingar under året!
ANMÄLAN TILL TÄVLING:

Anmälan görs i första hand på golf.se. Du kan klicka dig in på tävlingen du vill spela här i tävlingskalendern och anmäla dig när du loggat in i mingolf.se.  Vid bekymmer kan receptionen hjälpa er med anmälan.

Anmälningstiden går normalt sett ut klockan 12:00 tre dagar innan tävlingsdagen. Startlista anslås senast klockan 18 två dagar före tävlingsdagen i klubbhuset samt på golf.se.

Anmälan till tävlingar är bindande. Startavgifterna kan variera beroende på tävling och går att se vid anmälan på informationen under respektive tävling.

Som medlem i Skogaby tävlar du även på Holm GK och Rydö GK samt Tönnersjö GK för tävlingens startavgift. Du behöver alltså inte betala någon greenfee när du tävlar på dessa klubbar. Medlemmar i Laholms GK betalar 200:- kronor tävlingsgreenfee.

Övriga gästande spelare betalar reducerad greenfee.

Avanmälan skall ske till receptionen eller tävlingsledningen. Efteranmälningar kan godtas i mån av plats, detta gäller även själva tävlingsdagen, då efter reservlista på plats.

Klubbens tävlingar är om inte annat anges i tävlingsförutsättningarna, öppna för alla aktiva spelare med officiellt handicap och tillhörande erkänd golfklubb. Tävlingar spelas över 18 hål om inte annat anges.

Eventuell klassindelning anges i tävlingsbestämmelserna för respektive tävling. Tävlande ansvarar själv för att korrekt handicap är registrerat i GIT.

TELEFONNUMMER TILL TÄVLINGSEXPEDITIONEN: 0721-828 175