Skogaby Golfklubb bildades 1989 och golfbanan har 18 hål med par 71.

Banan är medelsvår och erbjuder en skön promenad i parkmiljö. Gångavstånden mellan greener och nästa tee är minimala. Sju av hålen har kontakt med en bäck som flyter genom hela banområdet. Två sjöar och två dammar utgör också vattenhinder. Greenernas kvalitet och banans finish är något som greenfeegäster ofta berömmer oss för.

Anläggningen har klubbhus med restaurang. Övernattningsmöjligheter i våra trevliga golflägenheter eller på våra ställplatser. Kiosken efter hål 9 är öppen under högsäsong och rangen ligger i anslutning till golfshopen.

VÄLKOMNA

BESTÄLL DITT GOLFHÄFTE GENOM KLUBBEN!

Här kan du läsa historien hur Skogaby Golfbana blev till!

"– Jag fick idén när jag stod vid Lomma Kull, ungefär där sexans green ligger nu, berättar Jonny. Jag såg för mitt inre femman med sitt dogleg men framförallt ett naturligt greenområde på en liten trädbevuxen kulle. Det blev så småningom greenen på hål 15. Jonny var ute på en promenad och hade egentligen ingen fundering på att skapa en golfbana när han gav sig iväg hemifrån. Han bodde då inte så långt från den blivande golfbanan...läs vidare i länken

HISTORIA