Snart startar ombyggnaden.

Snart kör vi igång!

Ombyggnad av 12:an

Med början under V35 kommer Peter Fjällman och hans "shaper" att börja skala av greenområdet och i och med det så är vår ombyggnad igång av hål 12. En ny del i Skogaby Golfklubbs historia tar därmed sin början!

Här nedanför kan du läsa om tankarna kring ombygganden av Peter Fjällman och under den andra knappen får du en illustration av hur det kan bli!

Vill du vara med och göra en bra bana ändå bättre?

Kära medlemmar och vänner till vår vackra bana i Södra Halland - Skogaby Golfklubb.

Nu behöver vi din extrahjälp. Vi har flera år funderat på ombyggnad av hål 12. Det är nu dags och vi har en masterplan för det vi sätter i verket under hösten. Om du har möjlighet kan just du sätta lite guldkant på vår ombyggnad. Allt för att göra hål 12 till ett toppenhål på vår fantastiska anläggning!

Så vi behöver ditt bidrag, litet eller stort spelar ingen roll för alla bäckar små är stor hjälp för vår klubb. Läs mer här nedanför hur du gör och vad du får för att visa din hjälpsamhet för att göra vår bana ändå bättre!

Varma hälsningar från styrelsen på Skogaby Golfklubb.

Är du företagare?

Då kan du bidra genom att sponsra valfritt belopp och få ditt företagsnamn på vår hemsida under rubriken ”Sponsorer av hål 12”. Märk din sponsring med HÅL12 företag samt företagsnamn som ska stå på hemsidan.

Alla bidrag är viktiga!

Swisha ditt bidrag

* 500 kr eller mer och få ditt namn vid ny teeskylt
* Valfritt belopp upp till 500 kr och ditt namn
kommer att finnas på vår hemsida under det närmaste året.

Vill du inte swisha kan du sätta in ditt bidrag på bankgiro: 5435-0988

Märk ditt bidrag med "Hål12" + ditt namn / företag så får vi rätt namn på rätt plats.

(Eventuellt överskott kommer läggas till kommande investeringar på vår fina bana.)